Nježne siluete i elegantne boje u limitiranoj kolekciji “Kaviar Gauche” by Catrice

Nakon sedam uspješnih nastupa na Berlinskom tjednu mode, CATRICE se sprema osvojiti i Pariški tjedan mode po drugi puta. Ove sezone, kozmetički brend će opet surađivati s Berlinskom couture modnom markom Kaviar Gauche kao službeni make-up partner. Početkom listopada, dizajnerski dvojac je predstavio novu kolekciju za 2017. godinu u Parizu na Foundation Mona Bismarcku.

CATRICE  i Kaviar Gauche su apsolutno oduševljeni što opet rade zajedno na međunarodnom konceptu unutar ovog projekta.

“Vrlo smo ponosni na najnoviju suradnju s Kaviar Gaucheom i rezultirajućom make-up kolekcijom koju smo razvili zajedno. Jako je zabavno ujediniti modu i ljepotu i pokazati kako kreativnost može biti proizvedena u Njemačkoj”, navodi Dagmar Riedel-Keil, direktorica za  CATRICE.

Dva puta godišnje, kozmetički brend ažurira 25% svog asortimana kako bi zadržao najnovije moderne boje s međunarodnih modnih pista, pored klasičnih nijansi. Visoko kvalitetni proizvodi dostupni su u više od 50 zemalja širom svijeta. Na Tjednu mode u Parizu, CATRICE će surađivati s uspješnom make-up umjetnicom Loni Baurom kao voditeljicom make-upa u svrhu razvoja i ostvarenja modernih make-up izgleda za Kaviar Gauche.

Kaviar Gauche već se udomaćio u Parizu, a trenutačno predstavlja samo dizajnerske kolekcije u ovom modnom hotspotu pred međunarodnom publikom. Tajna njegovog uspjeha – Kaviar Gauche uvijek živi svoje ime: nekonvencionalni luksuz sjedinjen s klasičnim, ženstvenim elementima i revolucionarnim detaljima. Bridal Couture Collection čini vrhunac evolucije brenda u svijetu mode.

I ove sezone, dva dizajnera su opet sretna da imaju uz sebe CATRICE kao beauty partnera.

“CATRICE predstavlja apsolutnu profesionalnost i divnu suradnju. Drago nam je imati podršku ovog fantastičnog i istovremeno vrlo kooperativnog kozmetičkog brenda ovdje u Parizu. Uostalom,  imaju predivan i raznolik asortiman proizvoda na raspolaganju”, kažu Alexandra Fischer-Roehler i Johanna Kuhl.

Buduće suradnje, osobito u pogledu razvoja zajedničkih make-up kolekcija, kao i u ranu jesen ove godine, nisu isključene.

“Kaviar Gauche je afirmirana dizajnerska marka koja predstavlja moderan glamur, kao i uspjeh i kontinuitet”, navodi Mirela Abadi, osnivačica Prag Agency.

Limitirana kolekcija “Kaviar Gauche” by Catrice će biti dostupna na prodajnim mjestima Bipe, DM-a, Kozma i Konzuma sredinom studenoga, do isteka zaliha.

 

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s