Splitski hotel Vestibul Palace kulisa blagdanske kampanje Jelene Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak blagdanski glamur dočarava nam kroz crnu boju. Crna je već postala zaštitni znak njezinog brenda “JB”, a profinjen i ženstven stil u novoj kampanji “Perla luxe” spojila je s dalmatinskim ambijentom. Kampanja je, naime, snimana u jednom od najpoznatijih simbola Splita, Vestibulu, te hotelu Vestibul Palace koji se izdvaja kombinacijom luksuza i tradicije zbog čega je poslužio kao idealna lokacija.

perla-luxe-nova-kampanja-brenda-jb-3Kroz ovu, za blagdansko vrijeme estetski neobičnu kampanju, dizajnerica želi skrenuti pozornost na to kako je u najljepšem razdoblju godine moguće birati netipične modne kombinacije i boje poput crne, a ipak izgledati u skladu s prigodom. Štihu glamura u kolekciji doprinose krzno, šljokice i Swarovski kristali, dok crna boja u interijeru prepunom svijetlih tonova stvara kontrast te dojam hladnoće.

perla-luxe-nova-kampanja-brenda-jb-4

“Bilo mi je zadovoljstvo raditi na blagdanskoj kampanji prvenstveno zbog niza kreativaca koji su mi pomogli pri realizaciji. Svaki put trudim se pomicati vlastite granice i nadam se da će moje klijentice to prepoznati”, izjavila je dizajnerica koja je za zaštitno lice ponovno odabrala nekadašnju Miss Universe Dalmacije Anteu Valentu.

perla-luxe-nova-kampanja-brenda-jb-5Šminka: Šejla Donjerković Zekić za beauty studio Šminkeraj
Frizura: Jadranka Tukić Šegvić za frizerski salon Dalila
Cipele: Ivan Ledenko
Nakit: Silvija Brkić
Lokacija: Hotel Vestibul Palace

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s